Ceva interesant despre noi ?

Elegance Media a fost visul nostru de acum câțiva ani buni.

Pasiunea și perseverența și-au spus cuvântul iar in 2009 am putut forma acest brand.Am format o echipă în care fiecare își cunoaște bine domeniul , am construit o reputație și am condus Elegance Media spre un alt nivel.

Cuvântul cheie va fi întotdeauna ” inovație “.

Deși în domeniul artelor originalitatea este din ce în ce mai puțin prezentă , Elegance Media va încerca mereu să surprindă.

Am ales fotografia și videografia de eveniment deoarece putem fi martori la reacțiile perfect naturale și sincere de fericire din viața unor oameni și putem reda mai departe într-un mod artistic toate trăirile momentului respectiv.

Cineva a definit fotografia și videografia ca fiind “scriere cu lumină”. Nimic nu este mai adevărat. Imortalizarea în fotografie a momentelor speciale și înregistrarea video a acestora vor aduce la viață amintirile evenimentului.

Acestea sunt cele pe care vi le vom oferi noi atât sub forma filmării integrale a evenimentului cât și a fotografiilor executate artistic surprinzând cele mai plăcute, mai importante și mai interesante momente.

Vă invitam in continuare să accesați Galeria Foto și Galeria video.

 

Elegance Media

Inovație – Pasiune – Eleganță

                        

VIDEOGRAF – Pătrunjel Florin                                  FOTOGRAF – Crîsmăreanu Alex